workshop Ruimte Innemen

Heb jij moeite met nee zeggen? Voel jij je schuldig als je wel een keer nee zegt? En bekruipt je een ongemakkelijk buikgevoel als een ander je een verzoek doet waartoe jij je verplicht voelt? Wellicht heb je moeite met het stellen van grenzen en het innemen van je eigen ruimte. Jij zorgt liever voor anderen. Jij geeft liever dan je ontvangt. En dat kan weleens ten koste gaan van je eigen behoeften. Van jouw dromen en verlangens.

ervaren van jouw grenzen

In deze workshop gaan we aan de slag met het ervaren van grenzen. Dat doen we door een combinatie van lichaam, geest en intuïtie. We gaan intuïtief en reflectief schrijven. We gaan een bijzondere vorm van pilates doen: FeetUp. Op deze manier word je op meerdere vlakken uitgedaagd om te voelen wat jouw ruimte is en waar voor jou de grens ligt.

Aan het einde van deze workshop heb jij beter inzichtelijk hoe het voelt om je eigen ruimte in te nemen. Een boost voor je zelfvertrouwen en plezier. Je zult energieker naar huis gaan.

Gwyneth & Evelyne

Wij zullen je begeleiden tijdens deze training met behulp van werkvormen zoals pilates, yoga en intuïtief schrijven. We creëren een veilige omgeving waarin je jezelf kunt openstellen voor nieuwe inzichten.

 

praktische details:

Datum: vrijdag 26 januari 9.30-12.00 uur

Investering: €75 (inclusief BTW)

Locatie: Sparrenveld, Loon op Zand


workshop zelf plannen

Zit je op die prachtige locatie de hele dag te brainstormen en te vergaderen? Of wil jij met een bepaalde groep of team werken aan samenwerking? Dan is het heerlijk om in beweging te zijn. Je creativiteit in je brein wordt op gang gebracht als je beweegt. Helemaal wanneer je de wereld andersom mag ervaren.

 

Wil jij met een groep of een team een workshop plannen, dan neem ik de matjes en de feetUp®-trainers mee naar de locatie waar jullie zijn. Dit is maatwerk.

Neem voor meer informatie, contact met me op.


introductieworkshop feetUp®

In de workshop start je met een les met de feetUp®trainer. Jij in allerlei houdingen samen met dit krukje. Zie het als een yoga/Pilates-les waarbij je een extra hulpmiddel ter beschikking hebt. Vrees niet: je gaat nog niet zomaar ondersteboven.

Vervolgens ga je in tweetallen aan de slag. Je werkt er samen naar toe om op je schouders in de feetUp®trainer te komen staan; in de feetUp®-assana.

Laat je verrassen!