andersom

De wens om de mensen die ik lesgeef andersom te keren komt voort uit de wens om de ruggenwervels ondersteboven op elkaar te stapelen en daarmee spanning op bepaalde plekken weg te nemen. Voor kenners: een alternatief voor een onderdeel van de “traditional ending” bij een Pilates cadillac les. Het verschil met deze Pilatesoefening is dat je niet hangt, maar “staat” op je schouders. Daarmee zijn de oefeningen met de feetUptrainer actief. Het voordeel ten opzichte van kopstanden in yoga is dat je niet op je hoofd staat. Je nek kan vrij hangen. Je schouders zinken in het zachte kussentje. Je romp en benen zijn actief. En daarmee moet je lijf opeens op een totaal onwennige manier zijn balans gaan zoeken. Een ware ervaring!


workshop feetUp®

In de workshop start je met een les met de feetUp®trainer. Zie het als een yoga/Pilates-les waarbij je een extra hulpmiddel ter beschikking hebt. Vervolgens ga je in tweetallen aan de slag. Je werkt ernaar toe om op je schouders in de feetUp®trainer te komen staan; in de feetUp®-assana.

Breng je hart eens boven je hoofd!


geplande workshops

 

De eerstvolgende workshop is op woensdag 17 mei in Loon op Zand.

Deze is volgeboekt!


workshop zelf plannen

Zit je op die prachtige locatie de hele dag te brainstormen en te vergaderen? Dan is het heerlijk om in beweging te zijn. Je creativiteit in je brein wordt op gang gebracht als je beweegt. Helemaal wanneer je de wereld andersom mag ervaren.

 

Wil jij met een groep of een team een workshop plannen, dan neem ik de matjes en de feetUp®-trainers mee naar de locatie waar jullie zijn. Dit is maatwerk. Voor meer informatie, neem contact met me op.

 

Laat je verrassen!