waarom feetUp

Eigenlijk zijn er een heleboel redenen waarom ik met de feetUp®trainer aan de slag ben gegaan.

 

Ik wilde mensen met rug- en nekklachten laten ervaren hoe bevrijdend het kan zijn om de zwaartekracht andersom te laten inwerken op alle wervels. Zo ging ik aan de slag met dit mooie krukje.

 

Toen ik eenmaal de teacher-training had gevolgd was ik nog enthousiaster. Er bleek nog veel meer te zijn dan ondersteboven staan op je schouders. De feetUp®trainer zorgde voor speelplezier, een heerlijke energie. Op zoek naar een nieuwe balans en van daaruit allemaal oefeningen doen met de voeten in de lucht.

 

En! de feetUp®trainer is een mooi hulpmiddel om beter in een bepaalde houding te komen, een oefening beter uit te voeren. Eindelijk te ervaren wat je precies zou moeten voelen. Dan heb ik het over oefeningen waarbij je op dit krukje leunt, zit of ligt.

 

Je hóeft niet ondersteboven om heel veel baat te hebben bij het gebruik van de feetUp®trainer. Maar het mág wel.


introductieworkshop feetUp®

In de workshop start je met een les met de feetUp®trainer. Jij in allerlei houdingen samen met dit krukje. Zie het als een yoga/Pilates-les waarbij je een extra hulpmiddel ter beschikking hebt. Vrees niet: je gaat nog niet zomaar ondersteboven.

Je gaat eerst in tweetallen aan de slag. Je werkt er samen naar toe om op je schouders in de feetUp®trainer te komen staan; in de feetUp®assana.

Laat je verrassen!


vervolglessen feetUp®

Heb je al ervaring met de feetUp®trainer? Dan ben je van harte welkom op woensdag 29 mei om 20.00 uur voor een les met de feetUp®trainer.

Je kunt deelnemen met een groepsleskaart. De kosten voor een losse les bedragen €15.


workshop zelf plannen

Zit je op die prachtige locatie de hele dag te brainstormen en te vergaderen? Of wil jij met een bepaalde groep of team werken aan samenwerking? Dan is het heerlijk om in beweging te zijn. Je creativiteit in je brein wordt op gang gebracht als je beweegt. Helemaal wanneer je de wereld andersom mag ervaren.

 

Wil jij met een groep of een team een workshop plannen, dan neem ik de matjes en de feetUp®trainers mee naar de locatie waar jullie zijn. Dit is maatwerk.

Neem voor meer informatie, contact met me op.