contact

Telefoon: 06 514 606 69

Mail: evelyne@eviva-pilates.nl


beweeg mét plezier, beweeg bewust én laat los

beweeg moeiteloos


evelyne

Allereerst ben ik moeder van drie prachtige kinderen -Isaak, Hannah en Julius- waaraan én waarmee ik samen met Joris veel plezier beleef. We zijn een sportief gezin dat enorm van de bergen houdt. Ik heb het voorrecht dat ik mijn kinderen heb mogen steunen (en dat nog steeds mag) in hun ontwikkeling tot mooi mens én in hun sport. 

 

Een opleiding tot klassiek Pilatestrainer in 2010 en 2011 ligt aan de basis van mijn "nieuwe leven". Tot die tijd was ik werkzaam in de milieuadvies branche. Na mijn Pilatesopleiding zijn er altijd bepaalde speerpunten geweest in mijn verdere ontwikkeling. Zo heb ik me verdiept in cueing en beeldspraak, heb ik het eerste jaar van cranio-sacraal therapie doorlopen, kan ik een sporttape aanleggen, heb ik de feetUp®-teacher-training gevolgd, ben ik gecertificeerd trainer Spinefitter®, ontwikkel ik me nog steeds op het gebied van scoliose (o.a. @Scolio-Pilates), blijf ik me verdiepen in Pilates én in yoga en staan de fascie (bindweefsel) als onderwerp voortdurend op mijn agenda.

 

De aanleiding van een nieuw te bestuderen onderwerp zit voor mij altijd in de waarneming bij mijn deelnemers; in jou dus! Ik zie iets in je bewegingsapparaat en wil dat graag verbeteren.

 

Het is de nieuwsgierigheid die me drijft. En met enthousiasme wil de 'leraar in mij' graag uitleggen hoe je lijf in elkaar zit en waaróm je bepaalde oefeningen aan het doen bent.

 

Als je een uitdaging hebt, ga ik die graag samen met jou aan.