Privéles

Heb je een specifiek trainingsdoel. Of heb je een uitdaging in je lijf. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt. Met behulp van Pilates apparatuur (Reformer/Tower) en andere ondersteuning (zoals de spinefitter®, het gebruik van warmte en de feetUp®-trainer), stemmen we samen de training helemaal op jou persoonlijk af. Ik maak je bewust van je houding en bewegingspatronen. Dit neem je ook mee naar huis.


Scoliose

De afgelopen jaren ben ik me steeds verder gaan verdiepen in scolioses. De curves, de torsies, de plekken met veel spanning of juist te weinig, de organen die in de verdrukking komen; wat een mooie uitdaging. En wat ben ik iedere keer weer blij als ik het verschil zie vóór en ná de les. En al helemaal als ik zie dat er blijvende vooruitgang wordt geboekt. Het vergt veel doorzettingsvermogen, maar er is zeker heel veel winst te behalen. En sterker nog; het is heel belangrijk dat je blijft werken aan de spanningsverschillen in je lijf. Zo voorkom je dat je op latere leeftijd steeds meer last gaat krijgen van je scoliose.

 

Ik ga graag samen met jou de uitdaging aan om je zo (pijn-)"vrij" mogelijk te laten bewegen. Zodat je alles kunt (blijven) doen wat jij graag wil.